VALIKKO
ETSI

Tietoa hotel - Kuin Kotonaan, Kotka

Etsitkö edullista majoituspaikkaa Kotkasta? Löydä viihtyisä Kuin Kotonaan -majatalo, joka sijaitsee aivan Kotkan keskustan tuntumassa – yhtä aikaa sekä kaupunginkeskustan, että luonnon ja urheilukentän läheisyydessä. Vieraiden käytössä on nopea nettiyhteys ja ilmainen pysäköinti. Halusitpa löytää pelkän yösijan tai edullisen lomapaikan merellisessä ympäristössä, pidämme huolta viihtymisestäsi luonamme.Majoitusolot meillä ovat vertailukelpoiset muihin majoitusliikkeisiin, mutta hintatasomme voi yllättää asiakkaan miellyttävällä tavalla.Majatalossamme on 15 viihtyisää ja valoisaa asianmukaisesti varustettua huonetta, joissa on mukavat vuoteet, pöytä ja jääkaappi. WC on käytävällä huoneen vieressä ja se on yhteinen kahden huoneen vieraille. Kaikkien huoneiden vieraiden käytössä on yhteinen suihku. Kaikissa huoneissa on hypoallergeeninen lattiapäällyste. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät huoneen hintaan. Meillä majoittuvat vieraat voivat omatoimisesti valmistaa tai lämmittää ruokaa täysin varustetussa keittiössä. Sen ansiosta vieraat voivat säästää ravintolapalveluissa. Elintarvikekauppa sijaitsee vain 600 metrin päässä majoituspaikasta. Naapurissa olevalta yhteistyökumppaniltamme voi tilata maukkaan pizzan aina kello 22.00 saakka.Näin majoitusolot majatalossamme ylittävät monien asiakkaittemme odotukset. Majatalossamme on käytössä joustava hintajärjestelmä, joka ottaa huomioon sekä yksityisten vieraiden edut että matkatoimistojen ja yritysasiakkaiden toivomukset. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan parhaita vaihtoehtoja edulliselle yhteistyölle. Tutkimme kaikki yhteistyötarjoukset!

Majoitusehdot

Tupakointi on kielletty. Ei lemmikkieläimiä. Ei juhlia/tapahtumia. Hiljaisuus (ei melua): klo 22:00 - 09:00.
Sisäänkirjautuminen 15.00
Uloskirjautuminen 12.00
Varauksen peruutus

Jos peruutat 1 tunnin kuluessa varauksesta, ei maksua veloiteta.

Lasten majoitus Alle 2-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta ilman erillistä nukkumapaikkaa. Yli 2-vuotaista lapsista veloitetaan normaali hinta.
Hyväksytyt luottokortit Visa, Mastercard

Ehdot ja säännöt

Kun varaat huoneen palautettavalla hinnalla, Asiakas voi peruuttaa varauksen maksutta 72 tuntia ennen saapumista. Asiakkaalta veloitetaan ensimmäisen yön hinta, jos varaus peruutetaan alle 72 tuntia ennen saapumista. Jos hinta ei palauteta, asiakkaalta veloitetaan koko varauksen hinta, jos varaus peruutetaan milloin tahansa. Vieraalta veloitetaan ennakkomaksu - varauksen kokonaishinta milloin tahansa.