Valikko
Etsi

Tietoa hotel - Kuin Kotonaan, Kotka

Etsitkö edullista majoituspaikkaa Kotkasta? Löydä viihtyisä Kuin Kotonaan -majatalo, joka sijaitsee aivan Kotkan keskustan tuntumassa – yhtä aikaa sekä kaupunginkeskustan, että luonnon ja urheilukentän läheisyydessä. Vieraiden käytössä on nopea nettiyhteys ja ilmainen pysäköinti. Halusitpa löytää pelkän yösijan tai edullisen lomapaikan merellisessä ympäristössä, pidämme huolta viihtymisestäsi luonamme.Majoitusolot meillä ovat vertailukelpoiset muihin majoitusliikkeisiin, mutta hintatasomme voi yllättää asiakkaan miellyttävällä tavalla.Majatalossamme on 14 viihtyisää ja valoisaa asianmukaisesti varustettua huonetta, joissa on mukavat vuoteet, pöytä ja jääkaappi. WC on käytävällä huoneen vieressä ja se on yhteinen kahden huoneen vieraille. Kaikkien huoneiden vieraiden käytössä on yhteinen suihku. Kaikissa huoneissa on hypoallergeeninen lattiapäällyste. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät huoneen hintaan. Meillä majoittuvat vieraat voivat omatoimisesti valmistaa tai lämmittää ruokaa täysin varustetussa keittiössä. Sen ansiosta vieraat voivat säästää ravintolapalveluissa. Elintarvikekauppa sijaitsee vain 600 metrin päässä majoituspaikasta. Naapurissa olevalta yhteistyökumppaniltamme voi tilata maukkaan pizzan aina kello 22.00 saakka.Näin majoitusolot majatalossamme ylittävät monien asiakkaittemme odotukset. Majatalossamme on käytössä joustava hintajärjestelmä, joka ottaa huomioon sekä yksityisten vieraiden edut että matkatoimistojen ja yritysasiakkaiden toivomukset. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan parhaita vaihtoehtoja edulliselle yhteistyölle. Tutkimme kaikki yhteistyötarjoukset!

Majoitusehdot

Tupakointi on kielletty. Ei lemmikkieläimiä. Ei juhlia/tapahtumia. Hiljaisuus (ei melua): klo 22:00 - 09:00.

Sisäänkirjautuminen 15:00
Uloskirjautuminen 12:00
Varauksen peruutus Jos peruutat 4 tunnin kuluessa varauksesta, ei maksua veloiteta.
Lasten majoitus Alle 2-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta ilman erillistä nukkumapaikkaa. Yli 2-vuotaista lapsista veloitetaan normaali hinta.
Hyväksytyt luottokortit Visa, Mastercard

Ehdot ja säännöt

Kun teet varauksen normaalihinnalla, voit peruttaa varauksen saapumispäivän klo 18:00 saakka. Asiakkailta veloitetaan koko varaushinta, jos varausta ei ole peruutettu saapumispäivänä klo 18:00 mennessä.   Kun teet varauksen tarjoushinnalla, vieraalta veloitetaan ennakkona koko varaushinta, eikä maksua palauteta peruutustapauksessa.

TravelLine: Аналитика